Aften?

  • #1

    Hoi!

    Ik heb de afgelopen weken veel stress gehad (heb een angststoornis) omdat ik veel last had van mijn nek en constant aan het focussen was op mijn lichaam op signalen van een hersenvliesontsteking. Nu is het zo goed als weg, gewoon wat last van mijn nek af en toe. Maar tijdens het ontbijten voelde ik iets raars aan mijn gebit en gehemelte. Ik ben gaan kijken in de spiegel en er zit een bubbeltje achter mijn kies en aan mijn wang. Ook aan mijn tandvlees maar dat kan u niet zien op de foto. Ik vraag me af of ik me zorgen moet maken, ik denk zelf een aft, omdat het enkel pijn doet bij het eten. Ik wil geen doemscenarios voorstellen in mijn hoofd en denken dat het iets met mijn nek te maken heeft... Ik weet dat het niet zo realistisch is maar mijn gedachten gaan soms vanzelf.
    (Sorry voor de onaangename foto)

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Lijkt idd een aft

    Reageer
    #3

    Heb gelezen dat deze vanzelf over gaan?

    Reageer
    #4

    Dat klopt

    Reageer
    #5

    Hallo, ik heb sinds een week ook last van een puist/bobbel op mijn tandvlees, als ik flos doet het pijn of als ik er aankom. Verder geen last van gevoeligheid bij warmte of koude. Ik heb pas eind volgende maand een afspraak bij de tandarts. Heb al gebeld ervoor maar toen voelde ik die bobbel nog niet echt. Ik bijlage stuur ik een foto.

    Bedankt alvast.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Aften?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief