Bloedblaar onder de tong

  • #1

    Ik heb ook vaker een bloedblaar onder de tong gehad. Twee dagen geleden voelde ik het weer opkomen maar voelde ook dat de blaar helemaal vol liep en veel groter werd dan anders. Ik vroeg mij, een beetje in paniek, af hoe groot het zou worden. Het was weekend en belde de artsendienst. De blaar bleef zo groot als een bruine boon. De arts heeft er toen niks aan gedaan. Hij zei: "Als ik het doorprik heb je kans dat het een hele tijd blijft bloeden. Nu gaat het bloedvat dat eronder zit vanzelf dicht"
    Hij raadde mij aan mijn bloed te laten onderzoeken op stolling. De blaar ging na 2 uur vanzelf door. De plek is nog dik en ziet er raar uit. Een kennis van mij zei niet te lang te wachten met het bloedonderzoek. Ze zei:" Nu is het nog een bloeding in de mond, misschien heb je ook kans op een bloeding in je hersenen" Heeft iemand ooit van deze connectie gehoord??

    Ietje Koiter

    Reageer
    #2

    Ik vind dat je onnodig angstig bent gemaakt. Een blaartje in de mond komt zo vaak voor, dat is helemaal geen reden voor zorg.

    Reageer
    #3

    Indien u frequent onderhuidse bloedingen hebt op verschillende locaties op uw lichaam, meldt dit dan bij uw huisarts. Mogelijk is een bloedonderzoek op stollingsfactoren geïndiceerd.

    Indien het een enkele maal voorkomt is dat inderdaad geen reden tot zorg. Meestal is een eenvoudig trauma de oorzaak.

    Reageer
    #5

    ik heb ook last van bloedblaren soms maanden is het weg
    en dan krijg ik dat weer ik gebruik aftamed gel
    dan blijf de blaren weg , hoe het onstaat weet ik ook niet
    maar is vevelend maar met het poetsen met zendium tan¨dpaste
    of de aftedmedgel blijven de blaren een tijdje weg
    ik heb de blaren op de tong soms op de wang smeer deze
    met de gel en ze verdwijnen zoals ze zijn onstaan
    met vriendelijke groet johan uit arnemuiden zeeland

    Reageer
Reageer op: Bloedblaar onder de tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief