vlekken rondom mond en neus

  • #1

    ik loop nu ongeveer 1 jaar bij dermatoloog, en kreeg opeens last van rode huid rondom me mond aan beide kanten, boven me snorlijn en rond me neusranden.. volgend dermatoloog kan ze ook pillen geven maar vind ze de ontsteking te klein daarvoor “je maakt van een olifant een mug”. Heb een zalf gekregen, elke avond, 1x 3 maanden lang, nu met 2e tube want moest stoppen toen de eerste keer op was kijkend of het weg zou gaan, het is er nog wel beter maar gaat niet helemaal weg. Enig idee wat dit zou kunnen zijn? Moet ik de dermatoloog toch maar vragen voor pillen?

     

    Moet er bij zeggen, als ik douche, of gezicht scrub, is het gedurende dag wel heel rood (rest gezicht niet), en als ik geen dagcreme gebruik worden die plekken ook heel schraal/wit.

    foto 1 hoe het was

    foto zonder nummer hoe het nu is buiten

    Reageer
    #2

    Je zou om te beginnen eens moeten stoppen met scrubben! Je huid is al gevoelig en wat ontstoken en dan ga je ook nog scrubben.

    Reageer
    #3

    Oke… zal ik doen, maar de creme is solantracreme da 30gr. Moet ik doorsmeren of toch vragen aan antibiotica/pillen? Waar denk je aan als je die rode vlekken ziet?

    Reageer
    #4

    Ik denk nergens aan, want de foto geeft maar 1cm2 volgens mij in beeld

    Reageer
    #5

    Is deze foto beter?

    Reageer
    #6

    Het zou een vorm van eczeem kunnen zijn. Vraag een verwijzing voor een dermatoloog

    Reageer
    #7

    Ik ben al bij één dermatoloog, die zei lichte huidonsteking.

     

    bedankt in ieder geval, kunt u de fotos verwijderen?

    Reageer
Reageer op: vlekken rondom mond en neus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief