Speekselklier

  • #1

    Hi,

    Heb al een tijdje een kliene verdikking die op komt zetten in me speekselklier bij mn kaakhoek (links).

    Bij 2 verschillende kaakchirurgen geweest en gaven aan dat het een kleine blokkade kon zijn in een van de speekselklier gangen omdat het bultje zolang ik even eet of in de ochtend helemaal niet voelbaar of te zien is. Pas door de dag heen (meer speeksel) komt het opzetten. Als ik er geen last van had deden ze er niets mee.

    Nu sinds een paar dagen heb ik net na t eten van die kleine steken boven in mn hals/tegen mn kaakrand aan. Ik dacht dat het te maken had met mijn stijve nek en stijve spieren, dacht wellicht mijn halsspieren. Maar bedacht me net dan zou ik constante pijn hebben of langer pijn.

    Kaakchirurg vertelde eerder dat als ik er toch last van zou hebben dat ze eigenlijk gewoon de hele klier moeten verwijderen. Klopt dit? Iemand ervaring hiermee? Zijn er nog andere oplossingen? Vind het maar een eng idee om heel de klier te verwijderen...

    Reageer
    #2

    Vanochtend opgestaan. Denk toch de spier. Als ik me hoofd na boven strek dan voel ik de spier trekken/pijn doen. (Rechts ook een beetje).

    Links blijft gevoelig. Gaat dit vanzelf weg?

    Reageer
    #3

    En heb weer spierspanningshoofspijn (vooral linkerzijde).

    Reageer
    #4

    Je kunt daarmee naar een fysiotherapeut gaan

    Reageer
Reageer op: Speekselklier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief