Vraag

  • #1

    Hallo.

    Ik ben van mijzelf een beetje hypochonder, en vroeg me af of ik me zorgen moest maken om het volgende in mijn mond:

    Ik heb namelijk nu 3 dagen een soort wondjes zitten bij 1 van mijn kiezen, op het tandvlees. Het is ook gevoelig en ik denk dat het komt door of iets ruws gegeten te hebben, of doordat ik toen ik veel alcohol gedronken had te ruw heb gepoetst. Ik merk dat het al beter gaat en minder gevoelig wordt.

    Zijn dit inderdaad een soort wondjes/schuurplekjes, en moet ik me er zorgen over maken?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik merkte namelijk 2 dagen terug ongeveer dat mijn tandvlees een beetje zeer deed daar, en ik ben daar veel druk op gaan uitoefenen met mijn tong waardoor het nog meer pijn deed. Vervolgens ook wel overheen gaan poetsen met mijn tandenborstel dus ik denk dat ik zelf de wondjes heb gecreëerd eigenlijk. Maar wilde het graag even hier voorleggen. Ze zijn erg klein en de foto is genomen na tandenpoetsen. Verder doet het eigenlijk al een stuk minder pijn dan toen ik net had zitten drukken met mijn tong, en heb ik het idee dat de wondjes al herstellen.

    Reageer
    #3

    Het lijken blaartjes te zijn geweest

    Reageer
    #4

    Ah oke, dus waarschijnlijk wel mn mond verbrand?
    Niks om me zorgen over te maken dus?

    Reageer
    #5

    Of kapot gepoetst. dat geneest wel weer

    Reageer
Reageer op: Vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief