Vraag

  • #1

    Hallo,

    Een huisgenoot heeft een operatie aan de amandelen gehad en volgens haar is er tijdens die operatie haar lippen geraakt met de benodigde instrumenten. Dit resulteerde erin dat zij een soort ‘blaren’ op haar lip kreeg. Nu ben ik zelf bekend met het koortslip virus en weet ik hoe dat eruit ziet en hoe het voelt. Zij heeft wel echt een zichtbare blaar maar het ziet er niet ‘geel’ uit en doet blijkbaar geen pijn.

    Zonder na te denken heb ik gedronken vanuit haar blikje bier en nu maak ik me zorgen. Is dit noodzakelijk? Of kan het inderdaad komen door de operatie en beschadigingen?

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Het kan van de operatie zijn.

    Reageer
    #3

    Wat is dan precies het verschil tussen een koortslip en dat van een operatie, dan weet ik of ik me zorgen moet maken haha?

    Reageer
    #4

    Een koortslip wordt door een virus veroorzaakt.

    Reageer
    #5

    Aha oké dankuwel. En hoe uit zich dat dan qua symptonen en klachten? Bij haar is het momenteel een soort brandblaar, en niet een geel achtige korst oid. Ook heeft ze geen last ervan.

    Reageer
    #6

    Een koortslip is toch vooral een pijnlijke aangelegenheid. Vochtblaasjes die uitdrogen en dan korstjes krijgen

    Reageer
Reageer op: Vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief