geheugen en cognitieve problemen

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 19 jaar oude man en als gevolg van jarenlange langdurige stressgebeurtenissen heb ik problemen ontwikkeld met het uitvoeren van dagelijkse ochtend-en dag activiteiten en als ik iets doe, vergeet ik alle andere dingen die ik moet doen. Ook mijn slaappatroon verandert om de week en ik ondervind moeite met eigen hygiene te onderhouden.

    Wat ik ook zie is dat ik complexe cognitieve taken vaker probeer te vermijden (een beetje vroeger in het verleden trainde ik vaak met cognitieve trainingsprogramma's, maar zo'n sessie correct afronden lukt niet meer nu )

    Het probleem is dat ik moeilijk kan aantonen aan familie en dokters dat er echt iets mis is, enerzijds omdat ik niet weet hoe en anderzijds dat mijn familie niet heeft opmerkt dat ik een slecht geheugen heb ontwikkeld en gewoon denkt dat ik de persoon van vroeger ben.

    Ik heb vaker geprobeerd dit op mijn eigen op te lossen, maar iets goed vastmaken in mijn geheugen lukt niet meer.

    Waar vind ik directe hulp?

     

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Je zou hiermee naar de huisarts moeten gaan die je dan kan verwijzen naar een psycholoog

    Reageer
Reageer op: geheugen en cognitieve problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief