veranderen huisarts

  • #1

    Ik heb al jaren dezelfde huisarts, alleen de band is nooit echt goed geweest. Ik heb vaak dat ik mij niet begrepen voel. Het gaat gewoon niet zo lekker.

    Zo heb ik toen ik gemerkt heb dat er iets mis was met eten een afspraak gemaakt, en hebben ze me zo weer de laan uitgestuurd van ga maar aan andere problemen werken. Toen mij gemeld bij een gespcialiseerd centrum voor eetstoornissen waar ze me direct wilden helpen, heb toen via via een verwijzing gehad. Eenmaal in de kliniek kreeg ik een diagnose en behandeling, terwijl mijn eigen huisarts nooit een eetstoornis erkende. Het gebeurd meer dat het bij mannen minder snel erkend wordt.

    Maar dit is niet het enige, de band is gewoon niet goed. Ik heb ook best behoorlijk pijn daarvan, het raakt me erg. Zij hebben vast ook de nodige irritaties rondom mij.

    Nu wilde ik na heel lang nadenken en met mensen gepraat te hebben van huisarts veranderen. Ik heb mij gemeld bij een nieuwe praktijk en afgemeld bij de huidige. Nou weet ik niet in hoeverre een afmelding geaccepteerd wordt. Ik heb me gemeld bij een huisarts in dezelfde plaats.

    In hoeverre zou je van huisarts kunnen veranderen?

    Reageer
    #2

    Hier staan de regels:

    http://www.kiesbeter.nl/eerstelijnszorg/Huisarts/VeranderenHuisarts/

    Succes bij uw nieuwe huisarts!!

    Reageer
    #3

    Moet toch gewoon kunnen?
    Het is juist heel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij je huisarts.
    Ze zijn er wel hoor,die van mij neemt alle tijd,ik kan echt voor alles bij hem terecht,en zo hoort het ook.Succes!

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: veranderen huisarts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief