Zwarte puistje/puntje op de eikel

  • #1

    Hallo, ik merkte zo'n jaar geleden dat er een zwart puntje/bubbeltje/puistje begon te groeien op mijn eikel. Ik weet niet hoe ik het moet noemen, want ik weet niet wat het. De bovenkant die uitsteekt is zwart en hard. Wanneer ik een beetje knijp is het makkelijk eruit te trekken. De eerste keer was het wat groter dan de tweede keer, omdat ik bij de eerste keer lange tijd niet heb proberen uit te trekken. Hij wordt dus steeds iets groter als ik het laat zitten. Na de eerste keer was ik blij dat het weg was, maar na een maand of twee is die weer begonnen met groeien, vandaag heb ik het weer eruit geknepen/getrokken. Op de foto zie je het uitgetrokken stuk op mijn vinger. Is dit iets waar ik me zorgen voor hoef te maken? Ik heb er geen last van, maar het groeit blijkbaar steeds weer terug. Wat is het eigenlijk?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dit topic gaat over een puistje op de eikel. En dan kom jij met een vinger...
    Als het topic over echt iets anders gaat is het beter om een nieuw topic te starten.
    Het zou een wratje kunnen zijn. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Beste John,

    misschien ben ik onduidelijk geweest of jij moet beter gaan lezen. Nogmaals voor de duidelijkheid, wat je op de foto ziet is het "puistje" wat op mijn eikel zat die ik heb eruitgetrokken.

    Reageer
    #4

    Als je niet normaal antwoord kan geven kan je beter niks zeggen. Iedereen kan roepen "ga ermee naar de huisarts", maar wat is dan de bedoeling van dit forum?

    Reageer
    #5

    Hoi,

    Misschien heb jij ook niet helemaal goed gelezen?

    Het forum is geen vervanging van een bezoek aan de huisarts. Onderzoek via een beeldscherm kan nooit zo grondig zijn als persoonlijk door een arts. Dus als er via een verhaaltje en/of foto geen duidelijke diagnose gesteld kan worden, is het enige verstandige antwoord om die persoon te adviseren naar de huisarts te gaan voor onderzoek.......

    Reageer
    #6

    Ik had dit inderdaad verkeerd begrepen.. Excuus
    Maar zou je dan toch wel aanraden om naar de huisarts te gaan. Zoiets kom je op de eikel in de regel niet tegen

    Reageer
    #7

    Ik heb dit ook wat was het uiteindelijk?

    Reageer
    #8

    John heb dezelfde op mijn penis wat is het heb het er uitgedrukt is een klein zacht bruin puntje zoals op die persoon zijn vinger enig idee wat ? Peniskanker of iets anders?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bij mij zat het net onder de eikel op het velletje waar ik besneden ben (ben toen ik klein was besneden dus heeft niks meg de besnijding te maken even voor de duidelijk heid)

    Reageer
    #10

    Kan je er op reageren aub

    Reageer
    #11

    Dat kan dus niet hetzelfde zijn als op die duim.

    Peniskanker kun je er niet even uitdrukken, dus dat is het ook niet. Voor het overige kan ik daar zo weinig over zeggen ongezien.

    Reageer
Reageer op: Zwarte puistje/puntje op de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief