Weefselverlies

  • #1

    Hallo,

    Normaal zou ik niet snel zoiets op een forum zetten, maar het is nu zaterdag, dus moet nog wachten tot maandag voor ik naar de dokter kan. Net wilde ik tampon verwisselen en toen kwam er ineens een groot stuk weefsel mee.. Zo lang als mn wijsvinger en 2/3 cm breed.. Ik vind het best eng! Het kan geen miskraam zijn oid (aangezien ik nog maagd ben). Heeft iemand dit wel eens meegemaakt?

    Ik word de laatste tijd ook steeds erger ongesteld, nu vloeide ik altijd al wel veel, maar mijn menstruatiepijn word ook wel iedere maand erger.

    Nou goed, misschien heeft niemand hier antwoord op, maar stiekem hoop ik op wat geruststellende woorden zodat ik het weekend doorkom ;).

    Groetjes,
    N.
    (25 jaar).

    Reageer
    #2

    je verliest bloedklonters, als je erg menstrueert kan het bloed boven de tampon klonten gaan geven.
    Ik weet niet hoe oud je bent, ik hoop dat je een beetje gerust gesteld bent, niets ernstigs dus.
    Brenda

    Reageer
    #3

    Je komt het weekend echt wel door!
    Dit heb ik in mijn "menstruatieleven" zo vaak meegemaakt en nooit iets nadeligs daarvan ondervonden.
    Het baarmoederslijmvlies laat nu eenmaal los en moet eruit, dat kan in kleine stukjes, maar ook opeens een heel stuk tegelijkertijd.
    Niks om je zorgen om te maken!

    Reageer
    #4

    Bedankt ๐Ÿ™‚
    Ik had voor de zekerheid toch nog even de huisartsenpost gebeld.. Die wilden wel dat ik langskwam om het stuk even te onderzoeken, maar het bleek idd gewoon baarmoederwand te zijn!

    Niets aan het handje dus :).

    Reageer
    #5

    Zo zie je maar als je je probleempje aan "ervaringsdeskundigen", 50% van de bevolking, kunt voorleggen. We weten samen echt wel wat!!

    Reageer
Reageer op: Weefselverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief