Zwanger?

  • #1

    Ongeveer 3 weken geleden hen ik onveilige seks gehad met mijn vriend. Die dag erna ben ik erachter gekomen dat ik de pil de dag ervoor vergeten ben. Die dag zelf was ik ook laat maar wel binnen de 12 uur. Ik heb allebei de pillen ingenomen en ben vervolgens door gegaan met de strip. Op aanraden van een vriendin heb ik geen stopwerk gehouden maar een mieuwe strip gepakt.

    Nu is er geen mogelijkheid tot zwangerschap toch?

    Reageer
    #2

    normaal gesproken kan 1 pil vergeten geen kwaad, en is daardoor de kans niet groter op een zwangerschap dan als je de pil gewoon zou hebben genomen.

    Reageer
    #3

    Ik was in de 3e week van mijn strip en mijn vriendin zei dat ik dan gewoon door moest slikken omdat ik anders wel kans heb.

    Toch ben ik beetje bang om zwanger te zijn

    Reageer
    #4

    [quote]normaal gesproken kan 1 pil vergeten geen kwaad, en is daardoor de kans niet groter op een zwangerschap dan als je de pil gewoon zou hebben genomen.
    [/quote]Deze informatie klopt niet helemaal.

    Als je in de derde week een pil vergeet, moet je ofwel meteen een stopweek inlassen, of zonder stopweek verder gaan met de volgende pilstrip. Dan is er niets aan de hand.

    Reageer
    #5

    Ik heb dus correct gehandeld door een strip door te slikken en heb geen kans op een zwangerschap? Nu is het wel mogelijk dat mijn komende periode niet volledig regelmatig is toch?

    Reageer
    #6

    Je hebt het zeker goed gedaan en er is dan ook geen kans op zwangerschap.
    Het kan zijn dat je tijdens de strip een doornbraakbloeding krijgt. Maar het hoeft niet perse. Als je eerder dan de volgende stopweek een doorbraakbloeding zou krijgen, las dan gewoon meteen een stopweek in.

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief