Ik ben nog niet ongesteld in stopweek van de pil, ben ik zwanger?

  • #1

    Ik ben niet bekend op dit forum dus misschien maak ik wel een verkeerd bericht aan, maar ik maak me zorgen een ik kan op Internet geen duidelijke vergelijkbare problemen en oplossingen vinden.
    Ik gebruik namelijk al 2 jaar de pil en ik vergeet er bijna nooit een. Ik word elke maand ongesteld op de derde dag in mijn stopweek. Deze maand ben ik de eerste pil vergeten. Ik heb daarna seks gehad met mijn vriend.
    Ik zit nu in mijn stopweek en ik ben al 4 dagen later dan normaal en Nogsteeds niet ongesteld. Ik ben bang dat ik zwanger ben.
    Ik heb al een test thuis gedaan en deze zei dat ik niet zwanger ben, maar zulke testen zijn niet heel betrouwbaar Denk Ik.
    Misschien maak ik me gewoon te veel zorgen, en verder heb ik volgende week school examens (dus Veel stress) maar ik kan echt niet voor een kind zorgen en ik wil optijd kunnen zijn voor een eventuele abortus.
    Please help.

    Reageer
    #2

    Ik zou graag willen weten in welke week je de pil bent vergeten. Heb je de vergeten pil toen je het ontdekte alsnog ingenomen of heb je ze overgeslagen?

    Reageer
    #3

    Heel goed lezen!

    Ik ben een pil vergeten
    http://www.thuisarts.nl/anticonceptiepil/ik-ben-pil-vergeten

    Reageer
    #4

    Bedankt voor de reacties, ik ben alleen 3
    allereerste pil van de strip vergeten. Ik heb toch maar even een afspraak bij de huisarts gemaakt, gewoon voor de zekerheid.

    Reageer
    #5

    Help me out ! Ik zit nu in mijn stopweek ( dag 5 ) en ben nog steeds niet ongesteld geworden. Heb net een zwangerschapstest gehaald en de uitslag was dat ik niet zwanger ben . Moet ik me zorgen maken ??????

    Reageer
    #6

    Als je de pil goed hebt gebruikt en er geen bent vergeten of ziek (braken,diarree) bent geweest, is het niet erg waarschijnlijk dat je zwanger bent. Je had daarnaast ook nog een negatieve zwangerschapstest. Gewoon rustig afwachten en weer op tijd met de pil beginnen. Je menstruatie kan best wel eens later komen of uitblijven.

    Reageer
    #7

    Volgens mij ven ik dan abnormaal, ik heb altijd maandagavond mijn laatste pil en dan heb ik mijn menstruatie pas zondag en soms zelfs maandag pas. Ik ben niet zwanger (ik vrij alleen veilig en let op scheuren). Sla ook geen pil over, is inmiddels normaal.

    Reageer
    #8

    Ik heb een beetje hetzelfde probleem, k ben nu in m'n stopweek. En ik ben normaal gesproken op de 2e dag ongesteld, het is nu de 3e dag en geen klein beetje bloed niks. K heb gister seks gehad en het was niet veilig maar hij was niet klaargekomen in me. Mijn pil slik ik wel gewoon alleen doe k t niet altijd op hetzelfde tijdstip en ben ik het 1xtje vergeten binnen 12 uur, toen wel gewoon nog ingenomen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je menstruatie kan best wel eens wat later zijn dan je gewend bent. En seks kan dar wel wat invloed op hebben. Gewoon rustig afwachten

    Reageer
    #10

    HELP MIJ

    Ik ben een pil vergeten in de week voor mijn stopweek, ik neem ze in de avond en de volgende ochtend en avond heb ik er weer beide gevallen 1 genomen. 3 dagen hierna heb ik onveilige seks gehad. ik heb mijn pil doorgeslikt tot mijn stopweek. Dit is dag 4 van mijn stopweek en ik ben nog steeds niet ongesteld!!!! Ik ben ten einde raad, alstublieft, help mij!!!!!!!!!!!!!!

    Reageer
    #11

    Als je de pil meer dan 12 uur te laat inneemt in de derde week van de strip, moet je ofwel meteen een stopweek inlassen, of zonder stopweek doorgaan met de nieuwe strip, anders is er kans op zwangerschap.
    Het kan door de MAP komen dat je menstruatie komt of wellicht uitblijft...

    Reageer
    #12

    Ik zit nu op de 4e dag van mijn stopweek en ben nog niet ongesteld. Meestal word ik het op de 3e dag. De pil heb ik goed geslikt op een keer na, toen was ik hem ‘s avonds vergeten en heb ik hem de volgende ochtend genomen, ik zat dus nog binnen de 12 uur. Is er een kans dat ik zwanger kan zijn?

    Reageer
    #13

    dat is toch niet erg waarschijnlijk. Gewoon even rustig afwachten

    Reageer
    #14

    hoi ik heb afgelopen donderdag me laatste pil genomen. Het is nu zondagavond en normaal gesproken word ik altijd ongesteld op de zondag. Ik heb alleen veilige seks gehad, met condoom en pil.  Is het normaal dat ik nu opeens niet ongesteld ben geworden? Ben erg bang dat ik toch zwanger ben.

    Reageer
    #15

    dat kan best wel eens keer gebeuren dat je menstruatie wat later is. Gewoon rustig afwachten

    Reageer
Reageer op: Ik ben nog niet ongesteld in stopweek van de pil, ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief