bruine afscheiding

Online ZorgZus
 • #1

  Hee allemaal,

  ongeveer twee weken geleden heb ik bruine afscheiding gehad, dat was 4 dagen na mijn seks, ik heb van meerdere mensen gehoord dat dat kan wijzen op een zwangerschap,, maar ik ben pas vijftien en maak me daar dus best wel zorgen over. het is nu de 30st en ik had de 22st ongesteld moeten worden (mijn menstruatie is onregelmatig), ook zijn mijn borsten wat gevoelig maar voor derest heb ik geen symptomen die op zwangerschap wijzen. ik heb nog geen tests ofzo gedaan, ik woon in een klein dorp en als ik zoiets haal weet meteen iedereen het. Enig idee wat dit kan zijn? Moet ik me zorgen gaan maken?

  xx Anoniem

  Reageer
  #2

  beste is om toch een test te doen ga dan naar de grote stad of zo voor de zekerheid he
  grtz

  Reageer
  #4

  was je zwanger?
  want ik heb dit ook en ben ook bang dat ik dan misschien zwanger ben
  hoewel ik altijd over tijd ben maar toch..

  Reageer
  #5

  ik was op 29 juli voor het laatst ongesteld geweest maar ik heb vandaag 23 aug bruine afscheiding.is dat normaal

  Reageer
  #6

  Hoi. Ik heb een vraag. Mijn laatate menstruatie dag was 11okt 14okt had ik sex 15 okt had ik de MAP ingeslikt voor de 24 uur. 20 okt had ik bloedverlies tot 22okt. Mijn menstruatie kom dan normaal rond 7 nov ofso?

  Reageer
  #7

  Het is mogelijk dat je menstruatie enigszins ontregeld is door de MAP. Hoe lang duurt je cyclus normaal?

  Reageer
  #8

  Mijn cyclus duurt ongeveer 28 dagen ofso

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik denk dat het een bijwerking van de MAP is. Gewoon even je volgende menstruatie afwachten. Het kan door de MAP wat ontregeld zijn.

  Reageer
  #10

  Het was mijn eerste keer met MAP. Bedank

  Reageer
  #11

  Ik had vandaag ook een bruine afscheiding.Ik ben 17 en hoop echt niet dat ik zwanger ben. Ik heb geen MAP geslikt. Ik las hier dat het een innesteling[/url] kan zijn. Straks maar zwangerschapstest kopen. Hoop echt dat ik niet zwanger ben.

  Reageer
  #12

  Waarom had je geen map ingeslikt dan

  Reageer
  #13

  Ik was niet zo bezig met de risico's. Heb test gedaan, die was negatief. Denk dus dat het wel meevalt. Volgende keer zal ik voorzichtiger zijn.

  Reageer
  #14

  Kan het zijn dat mijn cyclus helemaal in de war zit? Ik had de map ingeslikt op de 15de van okt weten jullie nog? En 20 okt bloedverlies maar nog steeds niks van ongesteld. 2 testen gedaan beide negatief

  Reageer
  #15

  Heel goed mogelijk dat je menstruatie wat ontregeld is. Ik zou gewoon de volgende menstruatie even afwachten. Misschien wordt er wel een menstruatie overgeslagen.

  Reageer
Reageer op: bruine afscheiding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief