AMH waarde laag?

  • #1

    Hoii ik ben 19 en heb mijn AMH waarde binnen gekregen deze is namelijk 0.7. Ik vroeg mij af of dit betekend dat ik lastiger kinderen krijg of iets voor mijn gevoel kom ik niet verder bij mijn gynaecologen.. ik was namelijk onregelmatig ongesteld en nu hoor ik vaak dat er een hormoon niet goed is of mijn darmen gevoelig zijn.

    Reageer
    #2

    AMH staat voor Anti-Mullerian Hormoon, en is de meest betrouwbare voorspeller van eicelreserves die we hebben. Het geeft een idee van hoeveel eitjes er nog in je ovarieel reserve zitten. Laag-Normale AMH-niveaus (1 tot 1,5 ng/ml) betekende minder eicellen in de voorraadkast, maar nog steeds een vrij grote kans op zwanger worden. Zeer lage AMH-niveaus (minder dan 0,5 ng/ml) betekende een lage eicel reserve en weinig kans op een zwangerschap. Tevens niet zo geschikt voor fertiliteitsbehandelingen.
    Afhankelijk van de meetmethode kunnen er wel verschillen zijn in de uitkomsten t.o.v. andere LAB's

    Reageer
Reageer op: AMH waarde laag?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief