Doorbraakbloeding stopt niet spiraal

Online ZorgZus
 • #1

  Hi,

  Ik heb sinds 31 december 2021 een koperspiraal laten zetten. Na het zetten was mijn menstruatie regelmatig. Nu alleen heb ik sinds 14 dagen elke dag bloedverlies. Het waren eerst een aantal druppels, toen werd het voor twee dagen wat meer (leek op een menstruatie dag 1) en sindsdien is het veel minder, maar nog steeds elke dag

  Ik zou vorige week ongesteld moeten worden, maar dit is (denk ik) niet gebeurd. Ik verlies elke dag slijm met daarin wat bloed. Deze is vaak bruinig van kleur, maar soms ook roze en rood.
  Ik ben heel erg gestresst en ik hoop dat iemand mij wat informatie kan geven.
  Ik wil volgende week de dokter bellen voor een afspraak. Ik had ze al gebeld maar ik moest van hun 4 weken afwachten. Nu ben ik pas 2 weken verder maar vind het toch eng allemaal. Ik ben trouwens 20 jaar oud.

  Ik hoop dat iemand info heeft, bedankt!

  Reageer
  #2

  Het kan toch een gevolg van de spiraal zijn. Kijk toch dat je een afspraak bij de huisarts krijgt. Ik vind 4 weken erg lang. Niet laten afschepen

  Reageer
  #3

  Hi, bedankt voor uw reactie.

  Is het een veelvoorkomende bijwerking dat een doorbraakbloeding/spotting zo lang duurt? Ik heb namelijk ergens gelezen dat in beide gevallen het maximaal 4 dagen duurt. Ik heb nogal last van ziekteangst dus ik ben meteen bang dat het iets ernstigs is. Of kan het zijn dat mijn spiraaltje verschoven is?

  Ik ga maandagochtend meteen bellen voor een afspraak, bedankt!

  Reageer
  #4

  Door het plaatsen van een spiraal kunnen er wel onregelmatige bloedingen optreden

  Reageer
  #5

  Maar ik had dat de eerste 2 maanden niet, of maakt dat niet uit?

  Reageer
  #6

  Dat kan

  Reageer
Reageer op: Doorbraakbloeding stopt niet spiraal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief