Doorbraakbloeding pil

  • #1

    Hi, ik ben een beetje bezorgd. Ik slik al jaren de pil en slik hem soms ook 1 stripje extra door. de afgelopen 1.5 jaar slikte ik steeds maar een strip en laste dan al de stopweek in omdat ik dat toen fijner vond. Nu heb ik voor het eerst weer doorgeslikt maar heb na 2 wk nieuwe strip (in totaal dus 5wk pil geslikt) maar kreeg gister ineens wat licht roze en een beetje licht bruinig bloedverlies. Ik heb die avond ervoor ook seksl gehad dus weet nu niet waar het door komt en ben een beetje angstig daardoor..
    weet u waardoor het komt dat ik nu bloedverlies heb? Ik ben meteen gestopt met de pil en las een stopweek in. Moet ik naar de huisarts ervoor??

    Reageer
    #2

    dat kan dan een doorbraakbloeding zijn door het doorslikken die dan wel door de seks getriggerd kan zijn.

    Reageer
    #3

    Hoe kan dat door seks worden getriggerd?
    En daarbij; ‘maar’ 1.5 strip pil met in totaal maar 5 weken slikken lijkt me toch erg vroeg om al een doorbraakbloeding te krijgen?!😰 Of maakt dat niet uit hoe lang je doorslikt?

    Reageer
    #4

    de bloeding zal wellicht al op gang zijn gekomen en breekt dan door door de seks. En nee, het maakt niet uit hoe lang je de pil doorslikt. Dat kan zelfs voor komen als je niet doorslikt

    Reageer
Reageer op: Doorbraakbloeding pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief