Rare Vraag!

  • #1

    Hi! Misschien klinkt dit raar. Ik ben 27 heb altijd heel onregelmatige menstruatie gehad. Tot soms jaren niet. Ik heb de diagnose PCOS gekregen.

    Nu heb ik de afgelopen 2 maanden een soort van menstruatie gehad. In ieder geval dat denk ik. Het komt er niet op een normale manier uit. Alleen nadat ik ontlasting heb gehad, dan heb ik wat bloed op mijn papiertje van de vagina. Dat duurt dan max 6 dagen achter elkaar. Met heel soms een dag niet. Daarna stipt een maand later weer. Met ongeveer 6 dagen. (Dus dat betekend alleen 1x per dag. 1 a 2 papiertjes met wat bloed na de ontlasting and its gone.)

    Is dit normaal? D;

    Reageer
    #2

    Dat kan een gevolg van PCOS zijn. Ik zou er wel mee naar de gynaecoloog gaan

    Reageer
    #3

    Normaal is een cyclus van rond de 28 dagen. Aan pcos is heel wat te doen, als je wat doet aan oorzaken, zoals insulineresistentie, tekorten aan voedingsstoffen enz. Misschien ontregelde schildklier. Veel vrouwen hebben ook te maken met oestrogeendominantie. Dan is het oestrogeen ten opzichte van het progesteron relatief te hoog Een complementair genezer kan naar je hele gezondheidssituatie kijken.

    Reageer
Reageer op: Rare Vraag!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief