Menstruatie blijft uit in stopweek nieuwe pil

  • #1

    Ik slikte reeds geruime jaren de pil "Mercilon". Meestal nam ik deze 2 à 3 strips door en had ik nooit tussenbloedingen. De laatste tijd had ik dit regelmatig en heeft mijn gyn me aangeraden over te schakelen naar een ander pil "Louise".

    Ik heb de laatste strip van Mercilon gebruikt en na de stopweek ben ik gestart met Louise. Na 2 weken kreeg ik 2 dagen tussenbloedingen. Intussen zit ik aan dag 6 van de stopweek en heb ik nog steeds mijn maandstonden niet.

    Is dit normaal? Ligt alles wat overhoop door het veranderen van pil? Begin ik woensdag wel gewoon met een nieuwe strip ook al blijven de maandstonden uit?

    Ik ben heel zeker niet zwanger.

     

     

    Reageer
    #2

    Omdat je dus al een bloeding had gehad na 2 weken en gewisseld hebt van pil, kan het zijn dat je menstruatie uitblijft. Wel gewoon weer op tijd met de pil starten maar na die strip wel een stopweek houden en niet doorslikken

    Reageer
    #3

    Tijdens de stopweek heb'k mijn menstruatie dus niet meer gekregen. Ben na de stopweek gewoon weer doorgegaan met de pil. Intussen zijn we 2 weken verder en heb'k mijn menstruatie opnieuw. Dus opnieuw in de helft van een pilstrip. Hoe krijg ik het gefikst dat mijn menstratie weer gewoon in de stopweek komt?

    Reageer
    #4

    Als je de pil 14 dagen hebt gebruikt kun je nu een stropweek inlassen

    Reageer
    #5

    Tijdens de 2e doorbraakbloeding heb'k inderdaad een stopweek ingelast. Pil dus weer begonnen op 28 juli. Intussen zijn we 6 augustus en heb'k opnieuw een doorbraakbloeding. Ik neem de strip nu volledig uit en hoop dat'k ze dan toch in de stopweek krijg.
    Wordt er onnozel van. Vroeger kon ik de klok er op gelijk zetten...

    Reageer
Reageer op: Menstruatie blijft uit in stopweek nieuwe pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief