Tampon kwijt?

  • #1

    Hoi! Gisteravond voor het slapen gaan heb ik een nieuwe tampon in gedaan. Vanmorgen bij het opmaken bedacht ik me: 'ik moet mijn tampon nog verschonen'. Maar.. ik kon hem niet meer vinden. Nu weet ik dus niet of hij in mijn vagina is kwijtgeraakt of dat ik hem volledig op de automatische piloot eruit heb gehaald vanmorgen toen ik naar de toilet ging.

    Ik ben op mijn hurken gaan zitten en heb goed gevoeld en geperst maar er is geen tampon of touwtje te bekennen als ik met mijn vingers voel. Ik kan tot mijn baarmoedermond voelen, maar kom onderweg niets tegen.. nu heb ik daarna een nieuwe tampon in gedaan en die er net weer uitgehaald ter test, en daar zit gewoon bloed aan (niet veel, maar hij zat er ook niet lang in). Als die andere tampon er nog in zou zitten, zou aan deze nieuwe toch geen bloed kunnen zitten?

    Graag tips! Ben namelijk bang dat mijn tampon er nog in zit..

    Reageer
    #2

    Lijkt me niet erg waarschijnlijk dat er nog een tampon in zit. Maar je zou naar de huisarts moeten gaan om 100% zekerheid te hebben

    Reageer
    #3

    Ik heb meerdere keren gehurkt heel goed en diep gevoeld om te zoeken, ook rondom mijn baarmoedermond maar voel simpelweg echt niets. Ook geen touwtje. Mijn partner heeft ook gevoeld, maar die voelt ook helemaal niks. Als er nog een tampon zou zitten, zou je dan wel iets moeten voelen?

    Heb inmiddels nu langere tijd een tampon in gehad en daar zat gewoon bloed aan.. kan dat als er dus nog ergens bovenin een tampon zou zitten? Daarnaast.. de tampon die er nu in zit kan ik gewoon heel goed voelen als ik er met mijn vinger in ga... het kan toch niet zo zijn dat eentje 's nachts helemaal naar boven doorschiet?

    Reageer
    #4

    Dan zal er ook niets meer gezeten hebben

    Reageer
    #5

    Hoi, was ik weer. Ben inmiddels bij de huisarts geweest, die heeft met een eendenbek gekeken maar zei dat er niets in mijn vagina zat. Ze zei ‘in alle hoeken en gaten’ te hebben gekeken maar dat er echt niets te zien was. Ze heeft ongeveer 5 minuten onderzoek gedaan. Ik was toen gerustgesteld maar inmiddels voel ik me niet lekker; diarree, misselijk en keelpijn. Deze symptomen kunnen wijzen op TSS… Mijn temperatuur schommelt de hele dag al tussen de 37,1 en 37,4 dus koorts heb ik niet, maar en ben ik toch bang dat mijn tampon er toch nog in zit en ze dus niet goed gekeken heeft…

    Kan iemand mij geruststellen?

    Reageer
    #6

    Onmogelijk dus

    Reageer
    #7

    Kan een tampon zo diep zitten dat je hem niet meer voelt? Twijfel of ik er een in heb gedaan, dus ben gaan voelen. Als ik helemaal rondom mijn cervix voel, voel ik niks, ook geen touw. Of zit er nog iets waar je niet bij kan en de tampon zich dus kan verstoppen?

    Reageer
    #8

    Dat is niet erg waarschijnlijk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Heb net nog een keer gevoeld en weer niets te bekennen. Heb het gevoel dat ik wel echt in alle hoeken kan komen.. ook in de nieuwe tampons die ik nu in doe zit gewoon bloed. Is de kans dat er dan nog een oude in zit zo goed als nihil?

    Reageer
    #10

    Ik ga er vanuit dat er dan geen was

    Reageer
    #11

    Ok dank! Hoef hier dus niet mee naar de huisarts?

    Reageer
    #12

    Als er geen is hoef je ook niet naar de dokter

    Reageer
    #13

    Ik weet niet of mijn tampon er nog in zit.
    Ik heb heel vaak al gevoeld.
    Vanmorgen dacgt ik iets te voelen, maar dat kan ik niet pakken, zat ook mega diep. Later voelde ik het niet. Ik had er zelfs bloed van onder mijn nagel. Nu heb ik een pijnlijke onderbuik.
    Wat als er toch nog 1 zit...hoelamg kan dat evt blijven zitten, voor je erg ziek word?
    Ik kan nl nu niet naar de huisarts.

    Reageer
    #14

    Als je denkt dat de tampon er nog inzit, zou ik toch maar even naar de dokter gaan

    Reageer
    #15

    Eens in de zoveel tijd bekruipt mij de angst tijdens mijn menstruatie dat ik een tampon vergeten ben. Dit komt omdat ik het op zo'n automatische piloot doe, dat ik er echt niet bij stil sta.

    Zo ook gister weer. Ik wil eigenlijk gewoon even iets zeker weten: als ik helemaal rondom mijn baarmoedermond/cervix kan voelen en ik voel niets, kan ik er dan ook vanuit gaan dat er niets zit? Heb het gevoel dat ik overal tegen 'het einde' aanbots zeg maar. Of kan er dan nog een soort van 'geheime ruimte' zijn waar een tampon van 5cm zich zou kunnen verstoppen?

    Reageer
Reageer op: Tampon kwijt?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief