Bruin bloed

  • #1

    Aangezien ik 2/3 dagen overtijd was schoot ik meteen in de flip aangezien kinderen nog niet welkom zijn (ik ben ALTIJD optijd) en ben door mijn huisarts en moeder aangestuurd om testen te halen.

    Nergens last van gehad in aanloop naar mijn menstruatie (normaal op zijn minst vreetbuien), liep vandaag richting de kruidvat voor die testen, kwam thuis, verbaasde mij dat ik nog rechtop stond (had ineens ook hele rare hoofdpijn gekregen) en trof bruin bloed aan op mijn maandverband.

    Normaal heb ik dit niet echt. Dan is de eerste dag heel erg licht roze. Nu blijven de bruine klodder komen (zie bijlage)

    Is dit normaal? Weet dat het oud bloed is, maar de een rekent het als het begin van de menstruatie en de ander niet. Aangezien ik het zelf niet nog nooit had meegemaakt, misschien alleen in een lichte vorm, weet ik dus niet wat het is?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Met deze weersomstandigheden kan het best wel eens voor komen dat je menstruatie wat later komt

    Reageer
Reageer op: Bruin bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief