Menstruatie

  • #1

    Hallo.

    Ik heb een vraagje,
    Ik ben al een tijdje gestopt met de prikpil, nu ongeveer 1 jaar. Sinds 3 maanden een regelmatig cyclus van 25 dagen. En mijn ongesteldheids duur is normaal 6-7 dagen. Nu ineens is het 9 dagen, nu wel licht roze/rood bloed verlies.. ik snap niet hoe dit kan, wie heeft hier ervaring mee ?
    Hoop dat iemand mij kan helpen... ๐Ÿ™

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Hormonale anticonceptie verstoort je eigen hormoonhuishouding dus niet vreemd als het niet vanzelf herstelt. Een complementair genezer zou je nader advies kunnen geven. Zes dagen is al best lang.

    Reageer
    #3

    Ik krijg nu Primolut 10 dagen van de huisarts een soort van reset. En vaginaal onderzoeken, wat kunnen ze hierbij uitsluiten ?
    Is na die 10 dagen je cyclus weer normaal ?

    Reageer
    #4

    Ze kijken of er infecties of afwijkingen zijn.
    of je cyclus daarna weer "normaal" is, is op voorhand niet te zeggen. dat zal moeten blijken

    Reageer
    #5

    Heel erg bedankt voor de reactie.

    Reageer
    #6

    De huisarts schrijft me dus anticonceptie voor, dit moet ik 2 weken gebruiken en dan weer stoppen. En dan kijken of het lichaam de cyclus weer op neemt, ik vindt het zo dubbel en snap het niet zo... aangezien we een kinderwens hebben..
    Ze zegt ook eerst het vaginaal onderzoek af te willen wachten...
    Kunt u me hier wat uitleg over geven ?

    Reageer
    #7

    Welke anticonceptie?

    Je moet dit eigenlijk aan je huisarts vragen. Die kan je namelijk precies uitleggen waarom ze hiervoor kiest

    Reageer
    #8

    Levonorg/ethin heb ik gekregen. Assisente zegt om het bloeden nu eerst te stoppen. En dat ze hopen dat mn lichaam dan de cyclus weer op neemt. Maar gaat eigenlijk tegen mn principes in. Dit heb ik ook gezegd, maar ze willen dit eerst en dan vaginaal onderzoek afwachten..
    ik vindt het gewoon erg spannend..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik denk dat het toch goed is om eerst je cyclus onder controle te hebben en ook een vaginaal onderzoek te doen om ter kijken of er afwijkingen zijn

    Reageer
Reageer op: Menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief