Sliertjes in bloed

  • #1

    Hallo,

    Sorry alvast voor de smerige details.

    Ik heb nu al 2 menstruaties op rij last van kleine bloedsliertjes die lijken op adertjes/wormpjes. Ze komen met grote hoeveelheden in het toilet terecht bij elk bezoek. Dit ging vorige maand ook gepaard met donkere bloedstolsels die ook in mijn maandverband en aan mijn tampons bleven kleven, ook in de vorm van slierten maar groter.

    Ik gebruik Evra pleisters en heb deze vorige maand doorgeplakt omdat ik niet ongesteld wilde zijn tijdens kerst, maar toch ben ik ongesteld geworden op dezelfde dag als altijd (op de rare manier die hierboven omschreven staat). Eerder kon ik de menstruatie hier altijd mee overslaan.

    Zou dit een oorzaak kunnen zijn? En kan het kwaad?
    Het gevoel in mijn buik is deze keren ook wat ongemakkelijker dan ik gewend ben, maar niet perse pijnlijk (op een kort moment na).

    Reageer
    #2

    Het zullen stukjes baarmoederslijmvlies zijn. Je baarmoederslijmvlies laat namelijk los om te "verversen" tijdens de menstruatie

    Reageer
Reageer op: Sliertjes in bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief