Overtijd

  • #1

    Hoi ik had een vraag ik ben dus eigenlijk 5 dagen overtijd staat er alleen op de ene app staat er dat ik 4 januari ongesteld zou worden en op een andere app staat er dat ik nu 2 dagen over tijd ben dus dat ik dan op 6 januari ongesteld zou worden wat klopt nou? Want ik werd de vorige keer ongesteld op 8 december ik werd ook 2 maanden geleden 4 dagen overtijd als nog ongesteld maar normaal ben ik wel op tijd ongesteld mijn vraag is welke datum is goed uitgerekend? Of ben ik zwanger ik had dit al eerder gevraagd met naakt knuffelen of ik zwanger kon worden door voorvocht alleen bij aanraking dichtbij de vagina of komt mijn menstruatie toch van zelf nog te voorschijn?

    Reageer
    #2

    hoe lang duurt je cyclus?

    Reageer
    #3

    Alleen ik had ook de moening afterpil genomen omdat ik me zorgen maakten voor eigenlijk niks maar had bet niet goed ingenomem want het was gesmolten op mijn tong kan dat ook zijn dat het doordat uitloopt?

    Reageer
    #4

    De morning after pil kan daar wel de reden voor zijn

    Reageer
Reageer op: Overtijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief