Ondraaglijke pijn

Online ZorgZus
 • #1

  Gisteren werd ik ongesteld. Normaliter is de buikpijn goed te verdragen. Maar sinds deze nacht is het ondraaglijk geworden, zonder overdrijven. Ik heb heel de nacht geen oog dicht gedaan door de pijn. Daarnaast werd ik ook nog eens kotsmisselijk door die pijn, het schol geen haar of ik had werkelijk moeten braken. Iedere keer wanneer ik dacht dat de buikpijn weg trok probeerde ik te slapen maar na 1 uur werd ik opnieuw wakker met dezelfde klachten: Extreme buikpijn en heel erg misselijk. Ik heb een hoge pijngrens, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt ... Kan ik best vandaag nog langs de HA gaan? En wat zou dit kunnen zijn? Ik ben erg moe en huil de hele tijd omdat het zo veel pijn doet.

  Reageer
  #2

  Hey

  Vervelend he, die tijd van de maand.
  Heb je al een pijnstiller genomen?
  Zelf neem ik op de eerste dag van mijn menstruatie vaak 2 tabletten Alève Feminax,'smorgens 2 en 's avonds 2. dan zijn de krampen minder pijnlijk. Daarna kan ik ik het met 1 tablet per dag doen.

  En als je het echt niet vertrouwt of je heel naar voelt, bel gewoon nu even je huisarts om te overleggen. Dan hoef je je ook niet de hele dag zorgen te maken.

  Sterkte, groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Neem idd even contact op met je huisarts

  Reageer
Reageer op: Ondraaglijke pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief