Aan de pil, toch bloeding

  • #1

    Ik slik al ruim 2,5 jaar zes weken achter elkaar de pil, dus 2 strips met daarna een stopweek. Hier heb ik nooit problemen mee gehad. Volgende week zou mijn stopweek zijn, maar nu heb ik sinds vanochtend een bloeding. Ik ben de pil geen enkele keer vergeten en heb hem ook nooit erg laat ingenomen ofzo. Hoe kan het dat ik nu een bloeding heb en wat moet ik doen? Moet ik nu een stopweek doen? Of moet ik gewoon mijn strip afmaken, zoals normaal?

    Emma

    (Overigens heb ik ondergewicht, geen idee of dat ermee te maken heeft, maar goed.)

    Reageer
    #2

    Dat zal dan een doorbraakbloeding zijn. En dat kan met doorslikken wel eens voor komen. Het beste is dan dus om meteen een stopweek te starten

    Reageer
    #3

    Maar ik heb in 2,5 jaar nooit problemen gehad met 6 weken de pil slikken. Een doorbraakbloeding is toch meestal als je de pil veel langer doorslikt?

    Reageer
    #4

    Een doorbraakbloeding kan altijd een keer voor komen . Zelfs als je de pil niet doorslikt

    Reageer
    #5

    Gisteren begon de bloeding: ik verloor 1x een beetje bloed, maar daarna heeft het niet doorgezet... Ik heb na gisterochtend geen bloed meer verloren. Toch stoppen met de pil, of doorgaan?

    Reageer
    #6

    Het lijkt me beter om, een stopweek te starten

    Reageer
Reageer op: Aan de pil, toch bloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief