Donker bloedverlies

  • #1

    In mijn stopweek krijg ik altijd mijn menstruatie op dag 2. Maar deze stopweek verliep anders dan normaal. Sinds dag 2 heb ik enkel en alleen bruin/donkere bloedverlies. Ik heb gehoord dat dit oud bloed is en dit heb ik altijd wel maar nu zit ik op dag 4 en ik verlies nog steeds heel weinig(tot niets) en donkere afscheiding.

    Vorige maand heb ik heel normaal 5 dagen fel rood gemenstrueerd en erna volledige maand geen seks gehad. Kan het dan zijn dat ik zwanger ben? En wat kan de reden zijn van mijn weinig tot niks donkere bloedverlies?

    Reageer
    #2

    Als je de pil goed gebruikt, is er geen reden om aan te nemen dat je zwanger bent. Je zou een test kunnen doen als je er onzeker over bent
    Je menstruatie kan wel eens wat afwijken of kater komen...

    Reageer
    #3

    Wat dacht je van ontregeling door pilgebruik? Tekort aan progesteron kan bruin bloed geven. Pil bevordert oestrogeendominantie. Dan is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron.

    Reageer
Reageer op: Donker bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief