Bloedstolsels

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 17 jaar en ik ben sinds 1,5 jaar ongesteld. Ik ben meestal rond de 6 dagen ongesteld. Op de twee zwaarste dagen ( 2 en 3) heb ik last van bloedstolsels bij mijn menstruatie bloed. Het zijn best wel grote hoopjes. Ik heb verder nergens pijn of last alleen wanneer ik zo’n stolsel verlies dan ben ik een korte tijd (20 min) misselijk en heb ik een klein beetje pijn bij mijn onderrug. Ik heb gelezen dat bloedstolsels in de puberteit vaker voorkomen dus misschien is het op mijn leeftijd normaal? Of moet ik dit niet negeren?

    Reageer
    #2

    Dat is een normaal verschijnsel

    Reageer
    #3

    Stolsels kunnen wijzen op een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. Zes dagen is niet echt lang maar een beetje aan de lange kant, wat op  hetzelfde euvel kan wijzen. Met de juiste voeding, voedingssupplementen en natuurlijke middelen kan je het bijsturen. Kreeg zelf een lichtere bloeding en korter van duur bij gebruik van natuurlijke progesteroncrème.

    Reageer
Reageer op: Bloedstolsels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief