Steeds langere cyclus na stoppen pil

  • #1

    Hallo,

    Sinds ongeveer 5 maanden ben ik gestopt met de pil slikken en ik werd na 25 dagen ongesteld in de eerste maand stoppen. Daarna werd dit 28 dagen, 30 dagen, 32 dagen. Nu zit ik op dag 34 en ik ben nog steeds niet ongesteld.

    Voor de pil had ik meestal een cyclus van 29 dagen en nu wordt dat dus steeds langer. Ik kan ook niet zwanger zin. Is dit een probleem en moet ik hiervoor naar de huisarts?

    Groeten,

    Roza

    Reageer
    #2

    Als je met de pil stopt, kan je menstruatie de eerste maanden tot 1 jaar wel wat onregelmatig zijn. Dat is niet ongebruikelijk

    Reageer
    #3

    Dank u wel voor het snelle antwoord!

    Reageer
    #4

    Pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding. Kort na stoppen kan je lichaam nog het ritme van de pil volgen. Daarna merk je die ontregelingen. Beste is om je lichaam weer te resetten. Kan advies vragen aan complementair genezer Zelf baat bij natuurlijke progesteroncreme.

    Reageer
    #5

    Beste John,

    Ik heb nu ook na pilgebruik steeds een langere cyclus. Na pilgebruik had ik tevens een cyclus van 24 dagen en na 8 maanden stoppen is mijn cyclus nu zelfs een paar maanden 42 dagen. Is het ongebruikelijk of ernstig?

    Met vriendelijke groet,

    Lize

    Reageer
    #6

    Dat is wel erg lang. Ik zou dan toch daarmee naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Steeds langere cyclus na stoppen pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief