heftige buikpijn en heel weinig bloed

  • #1

    beste,

    Ik heb altijd een heel regelmatige cyclus, en heb meestal 5 dagen redelijk veel bloedverlies en 1 dag matige tot flinke buikpijn. Dat verschilt wel eens.

    Nu was ik ineens 3 dagen overtijd, (moest afgelopen zondag ongesteld worden) kreeg ik vreselijke buikpijn, maar verloor ik amper bloed. Ik ben 2 dagen ongesteld geweest. Ik heb een testje gedaan op woensdagochtend en die was negatief. De menstruatie is vandaag (vrijdag) gestopt.

    Ik ben wel onlangs getest weer voor mijn trage schildklier, en bleek dat de TSH waarde te hoog was. Nu is mijn medicatie verhoogd.

     

    Ik wil dolgraag kinderen met mijn partner, maar dit maakt me ongerust. Heeft dit misschien met mijn schildklier te maken ?

    En heeft dit betrekking tot mijn vruchtbaarheid ?

    Ik hoor graag wat voor advies u voor mij heeft.

    Reageer
    #2

    Het kan wel eens voor komen en is niet meteen een reden om ongerust te zijn. Je schildklier kan daar invloed op hebben maar ook spanningen of stress bijvoorbeeld

    Reageer
Reageer op: heftige buikpijn en heel weinig bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief