vertraagde menstruatie, tussentijdsebloedverlies

  • #1

    Hallo!

    mijn laatste menstruatie was op 17 juli 2020, hierna heb ik niet meer gemenstrueerd.. wel heb ik in de tussentijd 2/3 dagen bruine afscheiding gehad (dit was niet extreem veel)

    Ik wou ook beginnen met anticonceptie en de huisarts gaf aan dat ik daarmee moest wachten tot mijn eerst volgende menstruatie en dan gelijk beginnen.

    25 september kreeg ik plots inwendige jeuk in mijn vagina hoogstwaarschijnlijk een schimmelinfectie. Ook zijn mijn borsten al 2,5 week erg gevoelig en hard. Ik denk dat al deze klachten komen door mijn hormonen.

    Vandaag 28 September kreeg ik lichte bloeding vergelijkbaar met watermeloen sap, naarmate de dag verloor ik meer bloed, ik ben vandaag dus ook begonnen met het slikken van de pil, alleen is later op de dag het bloeden weer gestopt. Tijdens het afgeven komt er enkel bruine afscheiding vanaf.

    wat zou de oorzaak kunnen zijn van mijn klachten? Is het slim om te pil door te slikken of juist mee stoppen.

     

    Reageer
    #2

    Ik heb er zo niet echt een verklaring voor. Ben je seksueel actief? Hoe oud ben je?
    In ieder geval doorgaan met de pil, maar er wel rekening mee houden dat je niet beschermd bent door de pil de eerste 14 dagen

    Reageer
    #3

    Ik ben 24 jaar, en ben niet sexueel actief

    Reageer
    #4

    Dan is het qua bescherming niet zo'n probleem. In ieder geval gewoon met de strip dsoorgaan

    Reageer
Reageer op: vertraagde menstruatie, tussentijdsebloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief