1x tampon per ongeluk 10u ingehouden

  • #1

    hallo, ik ben 14 jaar en altijd haal ik na maximaal 5/6 uur minn tampon eruit. ik had on 22:30 een tampon ingedaan en een wekker gezet om 4:00. alleen daar be ik pal doorheen geslapen en ben ik om 8:15 wakker geworden. dat is dus ongeveer 10uur. het is nog nooit gebeurt en gelukkig was het niet 1 van de ergste dagen, want mijn tampon zat maar vor de helft vol. is dit erg voor 1x? ik heb ervan geleerd en zal dit dus niet meer doen. kan ik hier tss van krijgen na 1x?

    Reageer
    #2

    Hey,
    Daar hoef je je echt geen zorgen om te maken hoor!
    Denk dat we dat allemaal wel eens hebben,dat wisselen even niet op tijd lukt. Daar krijg je echt niet meteen tss van.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    dankjewel suzan! ik dacht het ook een beetje omdat ik gisteren jn een winkel stond en voelde dat ik doorlekte in mn onderbroek, maar ik kon niet verwisselen dus heb een volle tampon nog wel zeker 30m ingehd. dat is okk niet erg?

    Reageer
    #4

    Nee hoor. Het enige vervelende daaraan is dat je doorlekt. Je zou een maandverbandje erbij kunnen gebruiken als veel bloedt en niet zeker weet of je op tijd wisselen kunt.

    Reageer
    #5

    laatste vraagje ๐Ÿ™‚

    ik heb als ik in mn vagina voel, dat ik aan de kant van mn anus soort darmen voel ofzo. en ietseje omhoog een bot lijkt het wel, ik denk niet dat het iets ernstigs is dus ik ga niet naar de huisarts maar mss weet jij dat?

    Reageer
    #6

    Wat dat precies is weet ik zo ook niet, maar volgens mij het klinkt niet als iets raars hoor.

    Mocht je er wel ongerust over zijn,kan je altijd toch even contact opnemen met je huisarts.

     

    Reageer
Reageer op: 1x tampon per ongeluk 10u ingehouden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief