Ernstige menstruatiepijn

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een 22-jarige vrouw en al sinds mijn 14e heb ik elke maand heftige menstruatiepijn. De eerste dag zo'n 3 uur achter elkaar doet het zo'n pijn dat ik niet meer kan lopen (heb een keer op het werk op de grond gezeten omdat ik niets meer kon) dit zet 'zachtjes' in en pas later krijg ik bloed verlies. Bloedverlies is wel normaal (denk ik) en ik ben ongeveer 4/5 dagen ongesteld. Het gaat dwars door de pijnstilling (Aleve feminax 2x) heen en ik wil liever geen hormonen slikken. Wat kan het zijn en, wat kan ik hieraan doen? Ook heb ik last van hartkloppingen en zweten wanneer ik zoveel pijn heb.

    Groetjes,

    Ro

    Reageer
    #2

    Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Je kan advies vragen aan complementair genezer. Ben er zelf vanaf gekomen door aanpassing van voeding en voedingssupplementen, waaronder magnesium en vitamine D. Denk ook aan teunisbloemolie. Wat bij mij ook een rol speelde was mijn metalen bed. Slapen op metaal zorgt voor slechtere aarding en ontspanning van je lichaam. Andere manieren om minder pijn te hebben, kunnen zijn acupunctuur, yoga en osteopathie. Ook bepaalde kruiden, zoals sneeuwbal, kunnen helpen ondersteunen. NSAID's zorgen, door irritatie van de slijmvliezen, voor verlies van vitaminen en mineralen. Tevens verstoren ze je hormoonhuishouding.

    Reageer
Reageer op: Ernstige menstruatiepijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief