Cyclus

  • #1

    Beste,

    op het moment ben ik bijna 1,5 jaar met de pil gestopt en m’n cyclus lijkt eindelijk te normaliseren. Wel lopen de dagen weer iets op: vanaf t moment dat het normaler werd had ik eerst een cyclus van 30 dagen, daarna werd het 32 dagen en de laatste keer 35 dagen..

    nu zit ik op het moment op dag 30 en ik ben wat verward over m’n afscheiding. Het is waterdun en helder. Volgens internet is dat een teken van ovulatie, dat lijkt mij wat gek nu..

    Omdat m’n cyclussen niet helemaal precies zijn probeer ik m’n lichaam beter te leren kennen.. kan deze waterdunne afscheiding ook wat anders betekenen dan ovulatie ?

    p.s. ik gebruik condooms dus zwangerschap sluit ik uit (ook omdat ik rond te tijd van mijn waarschijnlijke ovulatie ziek was dus niks deed)

    Reageer
    #2

    Ovulatie op 30 dagen lijkt me niet zo heel voor de hand liggend. Wellicht het begin van de menstruatie

    Reageer
    #3

    Pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding, bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink. Zou advies vragen aan complementair genezer, om je lichaam te helpen resetten.

    Reageer
Reageer op: Cyclus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief