Eerste keer ongesteld duurt al 10 dagen

  • #1

    Hoi,

    Ik ben 15 jaar en ben 10 dagen geleden voor het eerst ongesteld geworden. De eerste 2 dagen ging het eigenlijk prima maar dag 3,4 en 5 had ik zoveel pijn dat ik niet naar school kon en ik had veel bloedverlies. Nu is het bloedverlies niet zoveel en ook de pijn is een stuk minder, maar ik ben na 10 nog steeds ongesteld en ik begin een beetje ongerust te worden, want dit is toch niet normaal?

    Wat moet ik hiermee?

    Reageer
    #2

    Helemaal vreemd is het niet de eerste keer. Maar 10 dagen is wel lang. Je zou naar de huisarts kunnen gaan

    Reageer
    #3

    De eerste keren had ik dit ook. Het heeft 3,5 jaar geduurd dat vooralleer mijn menstruatie enigszins regelmatig werd. In die periode duurde mijn menstruatie ook altijd een dag of 12. Vanaf dag 7 was mijn menstruatie wel altijd heel licht waardoor ik niet in de problemen kwam door te veel bloedverlies. Als je menstruatie nog steeds vrij hevig is zou ik wel eens langs de huisarts gaan zodat je zeker bent dat je niet te veel bloed verliest.

     

    Groetjes Lenneke

     

    Reageer
    #4

    Ik heb hier ook last van!

    Reageer
Reageer op: Eerste keer ongesteld duurt al 10 dagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief