Eerste maand pil

  • #1

    Dag iedereen

    Ik ben na een paar maanden stoppen, voorbije maand weer begonnen met de pil. Zonder pil kreeg ik mijn menstruatie om de 35-40 dagen. Nu pak ik een de pil met strips van 21 dagen. De dokter zei me om de 21 dagen te stoppen voor 5 dagen. Nu tijdens mijn stopweek (momenteel dag 2) zijn mijn menstruatie er nog steeds niet door gekomen.

    Ik heb 1x seks gehad, enkele dagen voor mijn laatste strip. Hij is niet in mij klaargekomen.

    Kan het zijn dat ik zwanger ben ondanks ik dagenlijks de pil op het exact zelfde tijdstip innam? Of kan het zijn dat het langer duurt omdat ik normaal menstrueer om de 35-40 dagen? Of wat zou dit kunnen zijn?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    1x seks gehad, enkele dagen voor mijn laatste pil van mijn strip bedoel ik!

    Reageer
    #3

    Als je de pil goed gebruikt, ben je gewoon beschermd. Een stopweek van 5 dagen is wel aan de korte kant. Heeft de huisarts daar een reden voor gegeven?

    Reageer
    #4

    De reden dat ik met de pil was begonnen, was niet om zwangerschap te voorkomen. Maar omdat ik 3 weken aan een stuk menstrueerde. De dokter zei me dat ik daarom een stopweek van 5 dagen moet inlassen. Ondertussen paar jaar verder heb ik dit zo gehouden en las ik steeds een stopweek van 5 dagen in.

    Wat kan de reden zijn dat ik nog steeds niet menstrueer? Momenteel dag 2 van de stopweek..

    Reageer
    #5

    De bloeding komt ergens in de stopweek. Dat hoef niet de 1ste of 2de dag te zijn.

    Reageer
Reageer op: Eerste maand pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief