Menstruatie klachten cyneagoloog vind niks

  • #1

    Beste lezers,

    Al mijn hele leven heb ik last van menstruatieklachten/pijn, zo erg dat ik er soms voor thuis moet blijven en aan de pijnstillers moet. Ik was vrij jong toen ik begon te menstrueren en de huisarts zei dat ik jaren later moest terug komen als deze pijn aanhield. Nou, na 9 jaar toch maar weer de stap gezet (inmiddels aan de pil want die maakte de pijn en de duur van menstruatie minder)

    Doorgewezen naar cyneagoloog. Maar de cyneagoloog kon niks vreemds vinden! Zit je daar, cyneagoloog die niks voor je kan betekenen en eigenlijk maar zegt dat je het moet accepteren??

    Wie heeft ook eens eens bezoek gedaan aan de cyneagoloog voor deze problemen en dat er ook niks werd gevonden?

    Reageer
    #2

    Je voedingspatroon is belangrijk. suiker zoveel mogelijk vermijden. Bepaalde voedingssupplementen; vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen ondersteunend werken. Zo werkt magnesium ontkrampend.  De pil bevordert oestrogeendominantie en zorgt voor verlies aan vitaminen en mineralen, waaronder zink en doet ook niets aan de oorzaken.

    Reageer
    #3

    Beste Catootje zou ik misschien iets mogen vragen?

    Reageer
Reageer op: Menstruatie klachten cyneagoloog vind niks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief