Zwanger of niet?

  • #1

    Mijn vriend en ik hadden ongeveer 3 tot 5 weken geleden seks gehad. Het was met condoom, en doordat ik veel pijn had, braken we het vroeg af en is er dus geen ejaculatie te pas gekomen. Ik verwachtte mijn menstruatie in de week van 1 tot 7 oktober, maar deze bleef uit. Op de 8 oktober deed ik een test, maar negatief resultaat. Op de 14e deed ik nogmaals een test, en weer negatief. Ik ben nu op dag 36 sinds mijn laatste menstruatie en dit baart mij zorgen. Ik zit niet aan de pil en heb altijd een regelmatige menstruatie gehad (alhoewel het sinds mei iets later kwam).
    Wat mij nog meer strest is dat ik sinds die week dat ik mijn menstruatie verwachtte ik elke dag pijn ervaar in mijn onderbuik (en rond mijn eierstokken). Soms zijn het krampen zoals ik die zou hebben als ik mijn menstruatie verwacht, maar vaak is het zo'n oncomfortabele en zeurende pijn. Wie kan mij helpen??!

    Reageer
    #2

    De dokter zou je waarschijnkijk kunnen helpen. Ga dus met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Zwanger of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief