Week overtijd, maar negatieve testen?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraag. Ik ben 18 jaar en ben in april gestopt met de pil, omdat ik me daar niet lekker bij voelde. In overleg met mijn vriend heb ik toen besloten dat we een tijdje over zouden stappen naar condoom. De eerste 3x ongesteld worden was precies op tijd, en ééntje zelfs een dag te vroeg. Nu ben ik 6 dagen over tijd. Ik maak me uiteraard zorgen, en heb al een thuistest gedaan en ben naar de huisarts geweest voor een test. Beiden dik vet negatief. (Waar na de huisarts ook vertelde dat ik maar over een dikke week terug moet komen als er nog niks is gebeurd.) Wat ik me nu af vraag is of het normaal is dat iemand over tijd is na het gebruik van pil/spiraal/prikpil e.d. Zo ja, zou dit dan kunnen verklaren waarom ik uit het niets nog niet ongesteld ben geworden?

    Misschien ook belangrijk om te vermelden;

    Ik denk de hele tijd lichte krampjes te hebben. Ik heb op het moment ook een ander slaapritme, en doordat ik dus nog niet ongesteld ben heb ik veel stress ervaren de afgelopen dagen.

    Alvast bedankt!

     

    Reageer
    #2

    Er kunnen veel redenen zijn voor het uitblijven van de menstruatie. Gewoon even afwachten

    Reageer
Reageer op: Week overtijd, maar negatieve testen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief