Medicijnvergiftiging?

  • #1

    In voor bereiding op een blaasoperatie, kreeg ik Vagifem voorgeschreven om de bloedsomloop te stimuleren.
    Na 14 dagen kreeg ik allerlei rare bij verschijnselen dikke benen met rode vlekken ,bittere smaak in mijn mond en een hele droge mond en na nog een week gewacht te hebben ben ik naar de huisarts gegaan, die zei in eerste instantie dat het daar niet door kwam. vervolgens ging hij mijn bloeddruk opmeten (die is altijd aan de hoge kant) maar zeker nu.Er werd gezegd stoppen met die Vagifem en verder niets.
    Ik heb toen contact gezocht met mijn internist en die heeft ook eigenlijk alleen maar belangstelling voor die hoge bloeddruk wel kreeg ik een antiallergie pil Tavegil en ander bloeddrukpillen.
    Heeft iemand van jullie enig idee hoelang zo'n (vergiftiging )kan duren.
    Vast bedankt

    Reageer
    #2

    je bent waarschijnlijk allergisch voor dit middel, vandaar die pil. Het moet nu snel beter gaan, veel drinken maar!
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    Ik zie dat het een kunstmatig oestrogeen is. Kunstmatige hormonen kunnen een boel ontregelen in je lichaam. Zoek maar eens wat op over oestrogeendominantie. Daarnaast zorgen medicijnen ook voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Met een allergie heeft dit alles niets van doen. Allergische klachten gaan vanzelf weer over en dit soort klachten niet.

    Reageer
Reageer op: Medicijnvergiftiging?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief