Overal pijn na prednison kuur

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik ben nu iets meer dan een week geleden gestopt met prednison (netjes volgens schema afgebouwd) voor de ziekte van crohn. Helaas heeft het alleen de eerste weken wat geholpen en zijn de klachten inmiddels alleen maar erger geworden, maar dat is niet het ergste. Ik heb sinds een aantal dagen ontzettend veel pijn in mijn benen en met name mijn knieën, zelfs een beetje buigen doet al heel veel pijn, is dit een bekend verschijnsel na het stoppen met prednison of is er wellicht iets anders aan de hand? Ik heb volgende week donderdag een afspraak met de mdl arts maar omdat ik er zodanig veel last van heb dat ik vandaag niet ben kunnen gaan werken was ik toch benieuwd of dit enigsinds "normaal" is of dat er sneller iets moet gebeuren.

     

     

    Reageer
    #2

    Ik zou de huisartsenpost even bellen.

    Die kunnen dan inschatten of je eerder door een arts gezien moet worden of bijvoorbeeld pijnstilling kunt krijgen.

    Reageer
    #3

    Medicatie doet natuurlijk niets aan oorzaken en ontregelt een en ander in je lichaam. Prednison werkt op het cortisolniveau van je lichaam en medicijnen zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen. Je gezondheid ondersteunen kan dus schelen.

    Reageer
Reageer op: Overal pijn na prednison kuur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief