Afbouwen Propranolol bijwerking/ontwenning

  • #1

    Hallo allemaal,

    ik heb onder begeleiding van mijn cardioloog 2 X 40. mg per dag Propranolol afgebouwd over wat maanden. De huidige dosis is 0. Ik voel me er fitter en beter bij, maar ik heb wel last van trillerigheid en soms momenten met angst/paniek. Het trillerige met name in de ochtend. De angst eerder in de avond en als ik vermoeid ben. Laatste weken van gebruik was nog maar 20 mg. per dag. Een lage dosis volgens mijn arts. Maar met name sinds het stoppen is er vooral die trillerigheid. Nu na 5 weken nog steeds gaande. Kent iemand dit? Ben ik dan zo overgevoelig voor een medicijn als dit (6 jaar gebruikt) dat ik soms als een verslaafde ervan tril nop zoveel weken later?

    Vroeg me af of iemand hier bekend mee is. En hoe lang dit nog gaat duren (ongeveer).

    H.

    Reageer
    #2

    Medicijnen ontregelen natuurlijk een en ander in je lichaam, wat je na stoppen soms pas echt voelt en wat zich naderhand niet zomaar vanzelf herstelt. Misschien een orthomoleculair therapeut raadplegen. Met de juiste voeding en voedingssupplementen kan je een en ander wel bijsturen.

    Reageer
Reageer op: Afbouwen Propranolol bijwerking/ontwenning


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief