Kuur antibiotica

  • #1

    Beste,

    Ik volg momenteel een AB kuur van 14 dagen. Echter na 5 dagen heb ik nog steeds dezelfde klachten en zelfs een stukje erger. Ik wil nu eigenlijk stoppen met de kuur. Wat is wijsheid in deze? Stoppen of toch de kuur afmaken?

    Reageer
    #2

    Antibiotica moet je altijd afmaken, omdat je er anders resistent voor wordt. Wel kan het zijn dat het onvoldoende is of een andere beter werkt. Dus daar neem je dan contact over op na de kuur. 5 dagen is onvoldoende om te genezen.

    Reageer
    #3

    Dank je wel voor je reactie Alias. Het vervelende is dat het best om een zware kuur gaat, met vervelende tijdstippen qua inname. Ik merk dat ik erg moe ben en nu de kuur ook niet echt aan lijkt te slaan een beetje wanhopig….

    Reageer
    #4

    O, die 🙄 Ik heb ook een paar keer zo een gehad met moeilijke tijden ver rondom eten gepland, paar keer per dag. Dan moet je bijna de wekker zetten 2 weken.
    Het zal wel nodig zijn, elke AB heeft een ander gebied waar het zich op richt.

    Mijn voorkeur had altijd Doxycicline en Minocycline. Makkelijker te timen en kan ook samen met eten. Maar ja, die werken misschien niet op dit probleem.

    Reageer
Reageer op: Kuur antibiotica


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief