hydrochloorthiazide 25 mg en jeuk

  • #1

    Het was vandaag de bedoeling dat ik 24 uur een kastje zou dragen om mijn bloeddruk te registreren. Maar ik kreeg meteen bij het meten van de bloeddruk vreselijke jeuk aan mijn handen. Ze werden rood. Ik dacht ach bij mijn andere hand zal dat niet zo zijn. Wel dus. Heb gezegd dat ik dit maar niet ga doen. Bloeddruk was al enorm gezakt sinds vorige week.
    (Anders gaan eten sinds een paar weken) Kan de jeuk door de hydrochloorthiazide komen?) Ik had van deze pil verder geen klachten. Er was ook geen andere meter beschikbaar........

    Reageer
    #2

    Hi,

    Het zou een allergische reactie kunnen zijn, maar dan zou je ook andere klachten moeten hebben zoals bijvoorbeeld opgezwollen lippen. Ik slik Fluoxetine en had na 2,5 week ook last van ernstige jeuk, maar dit was na een aantal dagen weer weg. Ik zou wel even contact opnemen met je arts om dit te bespreken!

    Succes

    Reageer
    #3

    Ik dacht dat de jeuk bij een hand zou  blijven. Maar de andere hand begon ook! Ik dacht dit 24 uur te moeten doorstaan. Ja ik zal de huisarts nog bellen. Straks krijg ik nog een nota ook van Certe (de zorgverlener)

     

    Reageer
Reageer op: hydrochloorthiazide 25 mg en jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief