hevige angst en paniekstoornis

  • #1

    slik nu 3 weken lexapro maar mijn angsten wordden steeds heviger slik ook 1mg lorasepam ben ik nu goed bezig maar slik de lorasepam 2 weken iedere dag maar kom er slecht vanaf

    Reageer
    #2

    Het kan even duren voordat het geneesmiddel werkt..
    Was het niet de bedoeling dat je zou stoppen met de lorazepam toen je de lexapro kreeg?

    Reageer
    #3

    kan iemand mij antwoord geven hoe het werkt ik gebruik al 20 jaar ant depressiva maar om de 3 of 4 jaar is het uitgewerkt kan dat?

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen. Er zal gewenning aan het middel optreden waardoor het minder effectief is. In de regel word dan de dosering verhoogd of er moet naar een ander middel worden gekeken.

    Reageer
    #5

    Antidepressiva remmen de heropname van serotonine, in plaats van de aanmaak ervan te verbeteren. Daardoor ook verminderde aanmaak van melatonine. Benzo's remmen ook de aanmaak van melatonine. Daarnaast zorgen antidepressiva en benzo's, net als andere medicijnen, voor verliezen aan vitaminen en mineralen die nou juist zo belangrijk zijn voor de aanmaak van neurotransmitters als serotonine, melatonine en gaba. Angstklachten hebben op lichamelijk niveau ook te maken met je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen dus wellicht handig om daar eens naar te kijken.

    Reageer
Reageer op: hevige angst en paniekstoornis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief