Amitriptyline en moeilijk kunnen plassen

  • #1

    Hoi hoi

    Ik slik amitriptyline en zit in de opbouw. Nu kan ik vandaag bijna niet plassen. Er is wel een huisarts geweest en die zegt dat het misschien een vergrote prostaat is en dat ik het weekend moet kijken of het over gaat.Zelf weet ik voor 99% zeker dat het de amitriptyline is.Staat in de bijsluiter . De huisarts reageerde niet op die vraag.BTW gebruik ook een beta blokker en tramadol wat geen goede combi kan zijn.

    Reageer
    #2

    Medicijnen als deze reguleren je neurotransmitters op een kunstmatige manier, zonder dat ze wat doen aan oorzaken. Ook zorgen ze voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Bètablokkers remmen daarnaast de aanmaak van melatonine. Dit alles kan op de kortere of langere termijn klachten geven. En bedenk dat onze moderne manier van eten en leven tot vele klachten kan leiden. Zo speelt bij veel moderne ziektes insulineresistentie een rol.

    Reageer
    #3

    de amitripryline zou de oorzaak kunnen zijn, maar een vergrote prostaat is ook een mogelijkheid

    Reageer
Reageer op: Amitriptyline en moeilijk kunnen plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief