Pep lamivudine combi zidovudine doodziek

  • #1

    Hallo

    Het is allemaal achter de rug maar na een pep behandeling binnen 2 dagen werd ik doodziek, misselijk, toch onrembare eetlust (ik at echt tot mijn maag pijn deed), hoofdpijn en walging van de geur van de pep medicijnen, ik werd snachts wakker snakkend naar adem en ik kon nooit diep inademen en had druk op de borst, echt elke cel in mijn lichaam leek op sterven te zijn.

    Ik belde hierover met de arts die mij deze middelen voorgeschreven had maar hij zei lacherig eet maar goed binnen een maand ben je er van af.

    Uiteraard ben ik wel erg dankbaar dat ik de kans kreeg om deze kuur te krijgen na een misgelopen onveilig sexueel contact maar nu lees ik dat ik mogelijks aan een levensbedreigende melkzuurvergiftiging ondergaan heb 4 weken lang.

    Hoe dan ook ik wil nooit nog zoiets meemaken,

    Kan iemand mij zeggen wat dit was en of ik niet beter een ander middel zou moeten gekregen hebben?

    Ik wil het maar even weten omdat ik dit toch eens grondig wil bespreken met de arts zodat er ongelukken gebeuren met mij of anderen als ze niet serieus genomen worden.

    Dank

    Reageer
    #2

    * zodat er GEEN ongelukken gebeuren bedoel ik natuurlijk

    Reageer
Reageer op: Pep lamivudine combi zidovudine doodziek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief