langdurige diarree

  • #1

    hallo,
    ik ben een meisje van 18 jaar en ik heb dus al bijna 2 maanden last van diarree.
    van kleins af aan heb ik altijd al last van mijn darmen gehad, ik zat altijd verstopt...
    ook heb ik nooit goed gedronken, ik kreeg het gewoon niet naar binnen...

    nu heb ik sinds een half jaar het drinken onder de knie met behulp van rietjes... voor mijn doen drink ik nu veel (dus in plaats van 1 tot 3 glazen per dag, drink ik nu toch wel anderhalve liter)

    ik dacht dat mijn lichaam er aan moest wennen, al dat vocht en dat ik daarom dus zo aan de diarree ben.

    het duurt alleen nu al 2 maand, vlak voor ik naar de wc moet heb ik enorme buikkrampen en de kleur van mijn ontlasting is elke keer weer anders... geel, oranje, bruin, bijna groen en zelfs af en toe bijna zwart.
    ook zit er vaak wit slijm in en het stinkt enorm (meestal kan ik wel tegen mijn eigen geur maar dit is heel anders)

    de maanden ervoor was het heel wisselend, de ene dag diarree en de andere dag ontzettend harde ontlasting...

    de dokter zei een tijd terug dat ik gewoon gevoelig was en voldoende vezels moest eten, maar nu word het toch wel heel vreemd...

    verder heb ik geen last van bloedverlies maar ik ben wel 5 kilo afgevallen de laatste 2 maand.

    dus ik vroeg me af of iemand dit herkent?

    Reageer
    #2

    terug naar de huisarts en verwijzing Internist vragen. Kan ook Ziekte van Crohn zijn om maar een voorbeeld te noemen, het is duidelijk dat de darmen niet goed werken.
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #4

    Ik heb ook vaak diarree, vooral als ik vroeg moet opstaan, 's morgens ben ik heel ziek. stuk of tien keer naar t'wc lopen, immodium nemen, dan hopen dat ik kan gaan werken. Elke dag misselijk, vaak moe. soms duizelig. Ben ook al flauwgevallen omdat ik langere tijd niet at als ik ergens naar toe moest.
    al in drie verschillende ziekenhuizen geweest. ze vinden niet wat het is. Had wel een galsteen, en die is vorige zomer verwijderd samen met mijn gal. in de hoop dat daar de oorzaak lag. vorige zomer ook in het ziekenhuis gelegen omdat ik ondervoed en uitgedroogd was.

    het komt vaak voor in periodes en ik ben ook al eens twee jaar goed geweest dat ik niets had. allerlei dieeten geprobeerd.

    nu weer een moeilijke periode. valt ook moeilijk mee te leven. en ik moet mijzelf veel ontzeggen, weinig begrip ook. maar goed.

    Reageer
Reageer op: langdurige diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief