Krampen in de darmen en dunne ontlasting

  • #1

    Ik heb sinds vrijdagochtend krampen in mijn darmen en als ik wat eet moet ik vrijwel bijna gelijk weer naar de wc.Ik heb ook niet veel eetlust. Mijn ontlasting is wel dunner maar niet zo dun als diaree. En moet dus vrij vaak ook naar de wc terwijl ik niet veel heb gegeten. Ik heb soms wel een drukkend en opgeblazen gevoel in mijn darmen vooral als ik op mijn buik lig voelt dit erg vervelend. Loop hiervoor ook bij een osteopaat die het geheel afentoe weer even wat ontspannender maakt want het schijnt dat een stuk van mijn darm dan op spanning staat wat dat drukkende gevoel geeft.Maar hier ben ik 2 weken geleden weer naartoe geweest dus dat kan het niet zijn dat ik daar nu pas last van krijg.

    Nu gebruik is sinds vrijdagavond een Darmreiniger van de Trekpleister.
    Waarschijnlijk wordt hier je ontlasting ook dunner van? Zou dit wel goed kunnen zijn of zou het alleen maar aafrechts werken?
    Alvast bedankt voor de tips.

    Reageer
    #2

    Ik zou gewoon eens bij je huisarts langsgaan
    die krampen zijn spasmen, je darm trekt zich samen
    misschien heb je een darmbacterie
    van die darmreiniger weet ik niets
    succes

    Reageer
    #3

    lever die darmreiniger maar weer in, weg met dat spul. Niet geschikt voor jou! heb je weleens een darmonderzoek gehad? Waarom gebruik je dat spul op je eigen houtje, terwijl je last hebt van je darmen?
    Beterschap, Brenda

    Reageer
    #4

    nee nooit gehad.en je krijgt niet zomaar een darmnderzoek als je erom vraagt.moeten je kenmerken wel heel specifiek zijn en dan sturen ze je pas door.
    mijn osteopaat heeft dit aangeraden.en echt symptonen van een prikkelbare darm heb ik niet aldus hen.vroeg me gewoon af wat dit kon zijn..

    Reageer
Reageer op: Krampen in de darmen en dunne ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief