Darmklachten?

  • #1

    Hallo,

    Mijn huisarts is op vakantie en mijn probleem is niet zo dringend dat ik de huisartsenpost bel, maar toch ben ik benieuwd naar jullie reactie.
    De laatste tijd word ik tijdens het werk niet lekker. Ik herken het gevoel als het gevoel als je gaat flauwvallen, plus misselijkheid. Op die momenten ga ik dan naar het toilet om even bij te komen en na een boodschap gaat het meestal alweer. Maar vandaag ging het niet over. Ik was zo misselijk en ik dacht dat ik ging flauwvallen. Ik ben maar naar huis gegaan en na thuis nog eens naar het toilet te zijn geweest met pijnlijke ontlasting, ging het wel weer. Eerder heb ik ook vaak momenten gehad dat ik flauwviel, maar toen was ik 10 kilo lichter en had ik een te lage bloeddruk, dus dat kan het niet zijn nu....denk ik. Wat vinden jullie?

    Reageer
    #2

    Hoi Priscilla,
    Heb je nu geen lage bloeddruk dan?
    Ik kan er verder niet echt iets van zeggen. Hoe lang heb je er al last van? Het kan ook een buikgriep zijn, heerst momenteel erg.
    Wel opvallend dat het steeds op je werk is. Misschien heeft het met de luchtkwaliteit daar te maken?
    Ik zou het nog een paar dagen aanzien en als het dan niet beter is toch naar de dokter.
    Sterkte ermee.

    Reageer
    #3

    Ik heb mijn bloeddruk niet gemeten, dus ik weet niet of dat het is.
    Inderdaad verdacht dat het telkens op mijn werk is, maar ook stom van mij dat ik mijn ontbijt over heb geslagen. Ik denk dat dat het was. Maar ja als het weer gebeurd ga ik naar de dokter...ik kan zowieso toch even bellen en vragen wat hij ervan denkt.

    Reageer
Reageer op: Darmklachten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief