scherp stukje staal ingeslikt

  • #1

    Ik heb een heel scherp afgebroken stukje van een japans koksmes ingeslikt van Aogami / Blue Paper Steel - (niet roestvast) koolstofstaal. Het is 8 mm lang en 0 tot 3 mm breed en heel dun en heel scherp aan 1 kant dan, en het heeft 2 puntjes dus een soort ovaal stukje met aan elke kant één puntje. Lost dat op in het maagzuur? Wordt het minder scherp in het maagzuur? Moet ik naar de dokter? Het is 4 dagen geleden. En ik heb soms rare buikpijn.

    Reageer
    #2

    Ja dan moet je naar de dokter. Zoiets lost niet op in je maag en de scherpe punt kan je darmen perforeren of je maag. Dat is heel gevaarlijk, dus het best ga je snel!

    Reageer
    #3

    Een korte tijd terug heb ik staalwol met zeep boven mijn aanrecht gehad. Hier zijn minuscule haartjes vanaf gekomen die buigzuim en krullend zijn. Deze zijn op me broodje terecht gekomen en hier kwam ik halverwege me lunch pas achter. Moet ik naar een dokter? Kan het gaan roesten in me lichaam en schade aanbrengen, of zelfs me maag vlies perforeren?

    Reageer
    #4

    Dat poep je er gewoon weer uit

    Reageer
Reageer op: scherp stukje staal ingeslikt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief